注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

butter bitch fly

her name is .......Rose Blue

 
 
 

日志

 
 
 
 

幼儿园朋友仔  

2009-02-08 16:24:56|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

幼儿园朋友仔 - aisa - 欣 素。 Lady Aisa

大家既假期相信都系系各种既同学聚会中度过,我都系。

不过今日系一个好特别既聚会,就系同我以前幼儿院既好朋友晶晶聚会了

讲起我地真系太有缘了。十几年,从幼儿院5知小班开始就识了,记得我地果时同样比好“狠心”既父母掉左去住宿幼儿园市一幼。跟住系一次我拿积木整紧剑既时候,呢个懒醒既晶晶出现了,跟住我们就再都分不开了,真系好难想象如果5系你,我既慢慢长夜真系5知点过,真系慢慢长夜,5系讲笑,仲记得我地一齐整古成日讲大华既王5知物野,仲有好咸湿既梁5知物野。仲有我话你听我暗恋潘5知物野,但系战5知物野又暗恋我。唉,好复杂,原来我早恋,怪5知大个左成日无得恋,而你就一直恋,无间道。仲有我话你听我有条裙荧光,跟住你就真系半夜3更偷走去我床位到体下,好可爱啊你真系。仲有我地一齐排队冲凉,记得果时你就好高大,我就好细粒。

讲起幼儿院又点会5记得我地果次成院小朋友食物中毒入院既回忆。全哦记得你比我早一晚比人发烧送院。跟住就得翻我傻傻下甘坐系到,等到第日中午,我终于都开始有事了,跟住老师就急CALL妈咪一齐带我去儿童医院登记住院,系电梯到见到你妈咪。跟住我就开始开心起来,因为同你住埋同一间医院啊嘛,果时我地D小朋友分布系广州所有医院,甘都可以一齐,我地真系有缘啊!!跟住后来你比人隔离左去重证室,医生叫我5好再跑去稳你玩,因为怕会传染。但系我地都依然一齐玩,有你的日子真好。我既记忆从幼儿院开始,打从有你那时开始,然后你就一直陪伴我,甚至比我父母更多。我相信呢D系无人可以代替到既。所以就算呢加见翻,我仍然可以系以前纯真既我。

          我地好厉害啊,5需要家长,但系都一直保持通话,当然多谢刘贤婷啦,因为有你做传话人。而婷小姐就系我既初中好朋友,经我介绍成为晶晶高中好朋友,哈哈,晶晶就来去澳洲了,我又要介绍雅琪你识了,因为甘样大家可以互相照顾啊嘛,我又可以多知道你既消息。

       很开心既系你公公都竟然记得我,不过我都记得区啊,仲记得你家有个健身仪,其实我都有,不过觉得好晒钱,上次去拉拉到都见到有,原来我地呢代人既家长甘多人都上当买左个乜乜健身仪。^_^

       无见甘耐我地仍然不停讲野,隔离都换左3台人,我地仲5肯走,结果后来又要食多餐,好多谢晶晶小朋友陪我买礼物,而你就行行下特然琳出一个松仓鼠既IDEA。我地行左甘耐,真系辛苦晒。÷

  虽然无见甘耐,你都系甘美艳动人。仲上埋报纸添。幼儿园朋友仔 - aisa - 欣 素。 Lady AisaD花系你旁边绝对失色啦!其实你直发都好体啊,PUNK   D啊!

 

 

 

其实,我们都并不是GOOD TALKING GUYS。不过为什么和某些人就是有说不完的话题?

 

发现原来我做F系体人既,如果一个人我觉得区5岩我,甘就算经过几耐,我仍然不会和她交心,但系如果觉得某个人很可爱的话,不用半个钟,我已经可以同区有讲有笑,甚至将最白痴果面毫不保留地比区体。5系因为我白痴,系因为我5介意,因为系在你面前。所以5系个个都见到我傻样嘎。哈哈。好开心啊,今日真系。

      

    希望我既好朋友永远都系到,就算某人区地5系我身边都希望区地幸福开心,可以战胜一切困难,5好失眠^_^

 

 

  评论这张
 
阅读(61)| 评论(15)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017