注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

butter bitch fly

her name is .......Rose Blue

 
 
 

日志

 
 
 
 

it's over  

2011-07-28 23:10:01|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 we get used to blame the others ,the  government, the  police , the school ,the  systerm , the  sociaty.

 we  never blame ourselves.we  never blame our heart and our  values.

we have too much expectation, every time we fail, we feel disappointed  and we blame.

everything is understanderbale. the most unacceptable thing is human nature.

 


 

 

今天心情和天气一样郁闷,走在街上,整个人像飞行在密不透风的云层下,随时准备窒息身亡。

 


 

谢谢你们都挑选了我,但是答案只有一个。这是我的选择,从来没有后悔过。

相信每个安排都是上帝最好的指引,每次偶遇都是必然的修行。

 


 

离别不是我擅长的事,所以就让一切静静地度过。不要说再见,因为总会再见。

 

its over - 爱莎 - butter   bitch   fly

  评论这张
 
阅读(84)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017